maanantai 11. tammikuuta 2016

Awapuhi Wild Ginger



Moisturizing Lather Shampoo
Syväkosteuttava ja ylellisesti vaahtoava shampoo kaikille hiustyypeille. Tuote sopii erityisesti rasittuneille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Awapuhi-uute kosteuttaa, helpottaa hiusten käsittelyä sekä lisää hiusten kiiltoa ja sileyttä. KeraTriplex-yhdiste jälleenrakentaa ja korjaa vaurioituneita hiuksia.

Käyttöohje:
Levitä kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Huuhtele huolellisesti

Keratin Cream Rinse
Syväkosteuttava ja vahvistava hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Tuote sopii erityisen hyvin kuiville ja rasittuneille hiuksille. Selvittää, kosteuttaa ja antaa pehmeyttä sekä kiiltoa poistaen sähköisyyttä ja pörröisyyttä hiuksista. KeraTriplex-yhdiste vahvistaa ja rakennepaikkaa käsiteltyjä hiuksia.

Käyttöohje:
Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja hiero tyvestä latvaan. Huuhtele huolellisesti.

Keratin Intensive Treatment
 Intensiivisesti rakennepaikkaava, syväkosteuttava ja jälleenrakentava tehohoito kemiallisten käsittelyjen ja lämpökäsittelyjen vaurioittamille hiuksille. KeraTriplex-yhdiste elvyttää rasittuneita hiuksia korjaten ja silottaen niitä. Tuote palauttaa hiusten luonnollisen kosteustasapainon.

Käyttöohje:
Käytä n. kerran viikossa. Levitä kauttaaltaan pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3-5 min. Huuhtele huolellisesti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti