maanantai 14. maaliskuuta 2016

Naisten kevään 2016 hiustrendit

Naisten hiustrendeihin kuuluu vuonna 2016:

Päälakinuttura

Hiustrendit 2016

Päälakinuttura on trendikäs, tyyliltään näyttävä ja helppo toteuttaa. Nuttura muodostaa luonnollisen "kruunun" hiuksillesi.

Hopeoitu

Hiustrendit 2016
Hopeoitu hiustrendi on erittäin sileä ja tarkka. Trendikkyyttä lisää hieman ylikasvanut otsatukka. Tämä tyyli on itsevarma, naisellinen, voimakas sekä selkeä.

Uusi tuck-in-tyyli

Hiustrendit 2016
Aiemmin hiusten latvat käännettiin kaluksen sisään tai huivin alle, mutta uudessa tyylissä hiukset kiinnitetään käännettynä näyttävien asusteiden avulla. Kuvassa mallin hiukset on kiinnitetty kaapeleilla, mutta käytännöllisempiä asustevaihtoehtoja ovat esim. ketjut, nauhat ja kapeat huivit. Trendi korostuu parhaiten keskipäänjakauksella.

Bubi cut eli lyhyt polkka

 Hiustrendit 2016
Erityisesti erittäin lyhyt ja kerrostettu polkkatukka on vuoden 2016 ykköstrendien joukossa. Tämän hiustyylin kanssa on tärkeää muistaa korostaa naisellisuutta esim. meikillä ja koruilla.

Geelikampaus

Hiustrendit 2016
Vuoden 2016 geelikampaus on selvästi kevennetty versio virallisesta geeliklassikosta. Tässä kampauksessa vain hiusten tyvi kiinnitetään geelillä.

Lyhyt edestä, pitkä takaa

Hiustrendit 2016 

Tämä kasaritrendi on saanut hienostuneen päivityksen: lyhyt etuosa on enemmänkin trendikäs otsatukka ja pitkä takaosa on leikattu kauniisti tasaisiin kerroksiin. Tämä uusi versio tyylistä on todella trendikäs.

Palmikot

Hiustrendit 2016
 Palmikkotyyliin yhdistetään automaattisesti herkkyys ja romantiikka. Yksi suosittu palmikko tyyli on suora ja ohut palmikko niskassa huolettomasti muotoillun hiuskruunun kaverina.

Vuodem 2016 hiusväritrendiin kuuluvat loistavat ja herkullisen runsaat värit, kuten suklaanruskea. Myös voimakkaat punaisen sävyt ovat trendien huipulla. Värisekoitukset ovat vuonna 2016 yksi trendi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti