sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Leikkauksia

Hiusten täytyy olla leikatessa aina pestyt sekä pyyhekuivat. Jos hiukset kuivuvat leikkauksen edetessä täytyy niitä kostuttaa suihkepullon avulla. Aloita suojaamalla asiakas niskaliinalla sekä kapalla. Sen jälkeen tee asiakkaalle ristipääjako.



Tasausleikkaus: Ota hiusrajalta n. sentin kokoinen osio suorassa linjassa. Leikkaa hiukset nollakulmassa ja etene niin pienissä osioissa, että näet mittapituuden edellisen osion läpi. Näin saat kaikista hiuksista samanpituiset. Jos leikkaat kaikki hiukset takana, tulee leikkauksesta hieman eteenpäin pidentyvä.

V-linjainen leikkaus: Tee samalla lailla kuin tasausleikkauksessa, mutta ota osiot V-kirjaimen muodossa. Leikkaa nollakulmassa. Tämä leikkaus on taaksepäin pidentyvä.

U-linjainen leikkaus: Tee samalla lailla kuin tasausleikkauksessa, mutta ota osiot U-kirjaimen muodossa. Leikkaa nollakulmassa.

A-linjainen leikkaus: Tee samalla lailla kuin tasausleikkauksessa, mutta ota osiot U-kirjaimen muodossa. Leikkaa nollakulmassa. Tämä leikkaus on eteenpäin pidentyvä.

Porrastusleikkaus: Porrastusleikkauksissa osiot leikataan 45 asteen kulmassa, Huomioi, että leikkaat kaikki osiot 45 asteen kulmassa, jotta porrastuksesta tulee kaunis. Voit porrastaa joko pysty- tai vaakasuunnassa.

Miesten surffimallinen leikkaus: Leikkaa hiusveitsellä takaosa nollakulmassa suoralla leikkauksella. Korvan kohdalla hiukset leikataan viistosti, jotta ne laskeutuvat kauniisti. Tee leikkaukset niin pienissä osioissa, että edellinen mittapituus näkyy läpi. Veitsellä leikatessa lopputuloksesta tulee pehmeämpi ja saksen jälkeä ei näy.

Kuvia leikkauksista ei enää puhelimessani ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti