tiistai 1. joulukuuta 2015

KC Velvety Blond, KC COlor Mixer, KC Ultimate, KC Ultimate Blond


KC Velvety Blond
On pehmeä  vaalennusvärisarja, jolla saadaan kuulakkaan hienostuneita lopputuloksia. Värillä voi kirkastaa jo ennestään värjättyjä hiuksia sekä tasoittaa hiuksissa olevia sävy- ja tummuusaste-eroja. Väri on tarkoitettu käytettäväksi tummuusasteilla 8-10.

Blond Creme vaalennustehostajalla voidaan nostaa värin vaalennustehoa tai lisätään peittokykyä. Blond Creme tehostajaa voi lisätä värimassaan maksimissaan puolet käytetyn värin määrästä.

Hapete:
1,5% - huokoisen hiuksen sävytykseen
3% - 1-2 astetta vaaleampi tulos
6% - yli 2 astetta vaaleampi tulos
9% - yli 3 astetta vaaleampi tulos

Sekoitussuhde:
Velvety Blond -vaalennusvärjäyksen sekoitussuhde on 1:2 (esim. väriä 40ml ja hapetetta 80ml) Vaalennusvärjäyksen vaikutusaika on vähintään 45 minuuttia.



KC Color Mixer 
On tarkoitettu tehosteiden aikaansaamiseksi tai sekoitettuna Ultimate- ja Velvety-väreihin tehostamaan tai taittamaan käytettyä sävyä. 
Mixer -värejä voi käyttää yksinään normaalin värin tapaan tai sekoittaa KC Color Velvetyn tai KC Color Ultimaten kanssa.Värillä voit sävyttää myös vaalennettua hiusta. Sopii käytettäväksi myös tilanteisiin, jossa hiuksiin halutaan kevyt vivahde ilman voimakasta tyvikasvua.

Mixer-värit sisältävät 000-sävyn, joka on ammoniakiton sävyn laveeraaja, jolla voidaan keventää valittua sävyä pastellimaiseksi.

Hapete:
1,5% - huokoisen ja vaalennetun hiuksen värjäykseen
3% - normaalin hiuksen värjäykseen
6% - 1-2 astetta vaaleammaksi värjäykseen

Sekoitussuhde: 
Color Mixerin sekoitussuhde on 1:1 (esim. 40ml väriä ja 40ml hapetetta)  Kun sekoitat Mixeriä ja Velvetyä sekoita Mixer-sävyä haluttu määrä valitun Velvety-sävyn kanssa ja mittaa hapete 1:1 (esim. 20ml KC Color Mixer-sävyä + 20ml KC Color Velvety-sävyä  + 40ml hapetetta)

Vaikutusaika:
Käsittelemättömässä tai värjätyssä hiuskessa 30min
Vaalennuskäsitellyssä hiuksessa 10-20min
Mixer + Velvety -sekoituksessa vähintään 30min



KC Ultimate
On intensiivinen  kestoväri voimakkaisiin värimuutoksiin. Väri on ihanteellinen etenkin hiuksille, joihin halutaan voimakas vivahde ja tummusaste.

R - sarja:
KC Color Ultimate sisältää normaalien punaisten sävyjen lisäksi erikoispunaisen R -sarjan. Niiden pigmenttikoostumus on kehitetty antamaan erityisen voimakkaan, intensiivisen ja tasaisen lopputuloksen . Voit käyttää R -sarjaa pelkästään tai muihin sävyihin sekoitettuna.

NN - sarja:
NN-värit on erityisesti harmaiden hiusten värjäämiseen tarkoitettu peittosarja. Jos harmaiden hiusten määrä on yli 40% on haluttuun vivahteeseen lisättävä NN-sarjan väriä.


Hapete:
3% - tummemmaksi tai samalle tummusasteelle värjäys, myös harmaiden peitto
6% - 1-2 astetta vaaleammaksi värjäykseen
9% - 2-3 astetta vaaleammaksi värjäykseen
12% - yli 3 astetta vaalemmaksi värjäykseen

Sekoitussuhde:
Sekoita ei-metallisessa kulhossa ensin väri ja sitten hapete sekoitussuhteessa 1:1 (esim. 40ml väriä ja 40ml hapetetta) Sekoita kunnes väri on sekoittunut täydellisesti hapetteeseen.

Vaikutusaika:
Normaalivärjäys vähintään 30min
Vaalennusvärjäys vähintään 45min



KC Ultimate Blond:
Ultimate Blond -värit sisältävät kahdenlaisia erikoisvaalennusvärejä: 900-sarja sisältää korkean vaalennustehon ja taittosävyn lisäksi myös 9. tummuusasteen antaen lopputulokseen pehmeyttä ja tasoituskykyä.
12-sarja sisältää korkean vaalennustehon lisäksi ainoastaan taittosävyn, joka antaa lopputulokseen kirkkautta sekä taittaa. Kumpaakin sävyä voidaan käyttää yksinään tai sekoittaa keskenään.

Hapete:
6% - 2-3 astetta vaaleammaksi värjäykseen
9% - 3-4 astetta vaaleammaksi värjäykseen
12% - yli 4 astetta vaaleammaksi värjäykseen

Sekoitussuhde:
Vaalennusvärisarjojen sekoitussuhde on 1:2 (esim. 40ml väriä ja 80ml hapetetta)

                                                               Vaikutusaika:
                                                               Vaalennusvärjäys vähintään 45min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti